Nieuw begin voor BULAGGI

bulaggiNa het onlangs uitgesproken faillissement van ARWA B.V. is er een toekomst voor het Nederlandse tassenlabel BULAGGI. Oud eigenaar (tot 2014) Arjan Walraven heeft samen met zijn zus Annemarieke de merknaam BULAGGI en andere activa overgenomen. Wim Walraven (sr.), oprichter van Bulaggi is gevraagd als adviseur.

ARWA B.V. werd 47 jaar geleden opgericht door Trix en Wim Walraven. Zij ontwikkelden al snel het merk BULAGGI, dat in de loop der jaren een vaste plek veroverde binnen de Europese fashionwereld. In 2007 droeg Walraven het stokje over aan zijn zoon Arjan, die vervolgens zeven jaar aan het roer stond. “Een uitzonderlijke situatie heeft zich voorgedaan”, zegt Arjan Walraven. “Toen mijn zus Annemarieke en ik onlangs hoorden van de mogelijkheid tot overname staken we de koppen bij elkaar en zaten we al snel op één lijn. We moesten ook moeilijke keuzes maken. Zo kunnen we op dit moment slechts een deel van het team meenemen. Maar we wisten heel zeker: dit gaan we samen doen.” Wim Walraven (sr.) is eveneens blij met de overname. “Mijn vrouw en ik zijn zeer verheugd dat BULAGGI weer terug is in de familie. Op naar vijftig jaar BULAGGI in 2019”, zegt hij.

Afgelopen maandag (4 juli) heeft de curator van ARWA B.V. overeenstemming bereikt over de overname van BULAGGI. Ruim drie weken na het uitspreken van het faillissement van ARWA B.V. door de rechtbank Midden-Nederland wordt er nu hard gewerkt aan een mooie toekomst voor BULAGGI. Het merk zal met een klein team vanuit het vertrouwde adres in Hilversum vanaf heden opereren onder de firmanaam BULAGGI & More BV. Op dit moment staat er een vacature open voor Accountmanager Sales Nederland.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0