Nieuw label: LiLiÓ Amsterdam

Colorful Licenses presenteert LiLiÓ: een nieuw, creatief modemerk dat gelooft in de kracht van unieke designs, authenticiteit, kleur en praktische elegantie. “Elk LiLiÓ accessoire is een statement van levenslust en klasse”, zegt Peter Meelker, Marketing Manager van Colorful Licenses. “Met een vleugje nostalgie, unieke artworks die met de hand beschilderd zijn en kwalitatief hoogwaardige materialen voelt LiLiÓ tegelijkertijd vertrouwd en vernieuwend. LiLiÓ is er voor de urban eclectische vrouw met een vrije geest, die authentiek en eigenzinnig is; vrij in haar doen en laten. Ze fleurt de straten op met haar praktische elegantie en unieke stijl.” Voor herfst/winter 2017/2018 introduceert LiLiÓ een fashion accessories collection, met functionele handtassen, kleurrijke office bags, praktische rugzakken en cosmeticatassen.

Kleur is terug van weggeweest

“LiLiÓ Amsterdam is een nieuwe interpretatie van een herkenbare stijl die ooit is geïntroduceerd door het Nederlandse modehuis Oilily. Elk LiLiÓ accessoire is gemaakt door het creatieve team onder bezielende leiding van tassen designer Leontine Hagoort. LiLiÓ is ontwikkeld door Colorful Licenses, het bedrijf achter de tassencollecties van Pip Studio, Leontine Hagoort en Oilily”, zegt Meelker. “Wij zijn heel erg verheugd om te zien dat kleur eindelijk de weg terugvind in het mainstream modebeeld. Colorful Licenses geloofd dat er ruimte is voor een nieuw label: een kleurrijk en kwalitatief hoogwaardig product met een hoogwaardige visuele aantrekkingskracht in de winkel en online. Onze prijzen zijn commercieel en competitief, maar de beleving is van een hoog niveau.”

ORGINEEL-SELECTIE-Lillio-Campaign-8499-2 ORGINEEL-SELECTIE-Lillio-Campaign-8825-2 ORGINEEL-SELECTIE-Lillio-Campaign-8902-1 ORGINEEL-SELECTIE-Lillio-Campaign-9106-1

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0