Nieuwe parapluserie Doppler

Nieuwe parapluserie Doppler

Met zijn nieuwe parapluserie Mia slaat paraplufabrikant Doppler opnieuw nieuwe wegen in op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

Duurzaamheid kun je op meerdere manieren bereiken, bijvoorbeeld door regionale productie. De parapluserie ‘Mia’ van Doppler is vervaardigd in Braunau, Oostenrijk. De Mia paraplu’s worden volgens sociale normen, verantwoord ontworpen en geproduceerd. “We gebruiken daarvoor een productieproces waar we als merk al sinds de oprichting van het bedrijf voor staan”, aldus Martin Würflingsdobler, Managing Director van Doppler. Naast wat er tot nu toe onder doppler Manufaktur is geproduceerd, worden nu ook de vier verschillende Mia paraplu’s, twee opvouwbare paraplu’s en twee wandelstokparaplu’s geproduceerd. Elke paraplu heeft een garantie van 5 jaar en bovendien een levenslange reparatieservice om hulpbronnen actief te ontzien. 

Doppler heeft drie verschillende displays ontwikkeld voor retailers, een tafeldisplay voor de presentatie van de twee modellen van de opvouwbare paraplu en twee mobiele combinatiedisplays met verschillende, individuele opties voor opvouwbare paraplu’s en lange paraplu’s. 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

14