Omzetgroei voor de Rimowa groep in 2014

Bagagemerk Rimowa is verheugd om wederom groei te kunnen melden in 2014. De totale omzet bedroeg ongeveer 275 miljoen. “Een uitstekend resultaat”, aldus de Rimowa Groep. “Ten aanzien van 2013 betekent dit een omzetstijging van ongeveer tien procent (250 miljoen euro). De steeds toenemende vraag naar kwalitatief hoogwaardige producten, de wereldwijde expansie en de uitstekende klantenservice vormen een stevige basis voor de aanhoudende verkoopgroei. Dit blijkt zowel uit de nieuwe winkels die Rimowa in het afgelopen jaar in Azië, Noord-Amerika en Europa heeft geopend, als uit de uitbreiding van de productseries.”

De groei heeft ook gezorgd voor nieuwe banen: momenteel zijn er meer dan 2500 medewerkers werkzaam bij het bedrijf. Naast het moederbedrijf in Keulen zijn zij werkzaam bij de dochterondernemingen in Noord-Amerika, Tsjechië, Brazilië en Hong Kong.

“2014 vloog voorbij. We waren betrokken bij vele succesvolle projecten in de afgelopen twaalf maanden, zoals de fotoshoot voor ons nieuwe lookbook en de store opening in New York”, aldus Dieter Morszeck President & CEO van het bedrijf. “Er zijn veel positieve ontwikkelingen geweest, en ik denk dat de cijfers voor 2014 bevestigen dat RIMOWA nog steeds groeit.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0