Organisatie Ambiente: “toename bezoekers en beurskwaliteit”

Zo’n 136,000 bezoekers uit 166 verschillende landen bezochten de 2019-editie van Ambiente, waar ze de vernieuwingen op de gebieden van Dining, Living en Giving van 4,451 exposanten uit 92 landen konden bewonderen. 85 procent van de exposanten was van buiten Duitsland naar Ambiente gekomen, wat deze editie van de beurs volgens de organisatie tot de meest internationale editie aller tijden maakte. Deze editie zou volgens hen ook grote successen hebben opgeleverd: “Dit jaar hebben aanzienlijk meer exposanten hun doelstellingen voor de vakbeurs gehaald  en hebben zij meer contacten gelegd dan vorig jaar.”

“De detailhandel heeft weer hard gewerkt tijdens Ambiente, terwijl de nieuwe, zorgvuldig geplande halstructuur nogal een uitdaging was,” vertelt de organisatie. Voor de segmenten Living en Giving introduceert Ambiente een nieuwe structuur; “retailers ontdekten producten voor hun kernlijnen, terwijl ze ook de mogelijkheid hadden om meer te weten te komen over geschikte, extra lijnen en orders konden plaatsen.”

De beurs werd na Duitsland het meest bezocht door inwoners van Italië, China, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, de Verenigde Staten, Spanje, Zwitserland, Rusland en Zuid-Korea. Er is met name groei opgemerkt in de bezoekersaantallen van Brazilië, Ecuador, Mexico, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Nederland, Rusland, China, Thailand en India.

De volgende editie van Ambiente vindt plaats van 7 tot en met 11 februari 2020.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0