Review Gallery SHOES & Fashion Industrial Showroom

Igedo Company nodigde de industrie uit om hun bestellingen te plaatsen in Areal Böhler in Düsseldorf: in de speciale ‘Gallery SHOES & Fashion Industrial Showroom’ van 18-20 april 2021. Het speciale bestelevenement, dat drie dagen duurde, heeft inmiddels zijn deuren gesloten. Er waren ongeveer 350 merken aanwezig in drie hallen en met de vereiste afstand van ten minste 1,50 meter tussen de afzonderlijke showroomruimtes.

“Ondanks alle huidige beperkingen zijn we dolblij dat we deze eenmalige speciale editie ‘Gallery SHOES & Fashion Industrial Showroom’ van de grond hebben kunnen krijgen als exclusieve service voor de industrie. Maar we zijn uiteraard ook verheugd dat de volgende evenementen in ons seizoensportfolio – Gallery FASHION & Shoes in juli 2021 en Gallery SHOES & Fashion eind augustus 2021 – nog steeds worden gepland om op de reguliere, geplande data door te gaan.”, aldus Ulrike Kähler, algemeen directeur van Igedo Company.

“Natuurlijk heeft de voorzichtige stemming ertoe geleid dat de bezoekersaantallen en de algehele respons niet zo robuust waren als ze op een regulier evenement zouden zijn geweest,” meldt Ulrike Kähler. “Maar toch was het voor ons als branchepartners belangrijk om continuïteit te tonen en aanvullende oplossingen te bieden, vooral in tijden van crisis.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0