Ruim elfduizend bezoekers op &Trendz Voorjaar Gorinchem

trendzIn totaal bezochten 11.315 geïnteresseerden op 15, 16 en 17 januari &Trendz Voorjaar in Evenementenhal Gorinchem. Dat is een stijging van 15 procent ten opzichte van vorig jaar. Aan deze editie namen 270 exposanten deel. De organisatie van &Trendz wil deze stijgende lijn doortrekken naar de najaarsbeurs. “We kijken terug op een geslaagde editie”, zegt Anita Vogelzang namens Evenementenhal. “Zowel exposanten als bezoekers gaven aan dat we een goede kwaliteitsslag hebben gemaakt. Dat zien wij ook terug in de alsmaar stijgende bezoekers- en exposantenaantallen. Verder zien we dat de markt weer aantrekt, mensen durven meer te investeren.”

Winnaars Innovation en Participation Award

Evenementenhal introduceerde voor deze editie twee nieuwe awards: Innovation en Participation Award. Bezoekers konden tijdens de beurs via een stembiljet hun gewenste winnaar invullen op het gebied van innovatie. De Innovation Award werd uitgereikt in vier segmenten met als winnaars: Kurk by DooWz (Home & Living), Ambiente Europe B.V. (Kitchen Non Food), EA Pens & Paper (Stationery) en Barrucci Mode (Fashion). De Participation Award werd uitgereikt aan Iron Art (categorie 0-40 m² stand) en Collectione (40 m² en groter). Zij werden door een vakkundige jury beoordeeld als exposanten die het beste uit hun beursdeelname hadden gehaald.

Internationaal debuut &Trendz

Op 10, 11 en 12 juni 2017 vindt de eerste internationale editie van &Trendz plaats in het Duitse Bad Salzuflen waar Evenementenhal ook een beurshal exploiteert. “De populariteit van &Trendz in Nederland neemt toe. Daarom wil Evenementenhal haar evenement ook introduceren in Duitsland als hét nieuwe inkoopmoment voor Nordrhein-Westfalen, Niedersachsen en Hessen. Ook op deze Duitse locatie geldt het unieke full-service concept van Evenementenhal”, aldus Vogelzang.

De eerstvolgende &Trendz-beurs in Nederland is op 27, 28 en 29 augustus 2017 in Evenementenhal Gorinchem.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0