Save the date: Gallery SHOES 8 tot 10 maart 2020

Van 8 tot 10 maart 2020 vindt Gallery SHOES weer plaats in Düsseldorf. Ongeveer 600 internationale merken worden door zo’n 400 exposanten getoond. Met nieuwe lounges, een catwalk met diverse modeshows en media-evenementen en kortere kortere loopafstanden voor bezoekers belooft de Europese schoenenbeurs veel nieuwe verrassingen.

De nieuwe Buyers’ Lounge in de Pump Room van de ‘Alte Schmiedehallen’ biedt internationale kopers een extra ontmoetingspunt om te netwerken en te ontspannen. Er komen ook powerbanks voor het opladen van smartphones en tablets en gratis wifi. Strategisch en logistiek gepositioneerd, zullen alle evenementen en shows plaatsvinden in de ‘Altes Kesselhaus ’, waar ook de registratie- en het informatieloket kunnen worden gevonden. Hierdoor hebben bezoekers snelle en gemakkelijke toegang tot waardevolle informatie, gecentreerd in één hal. Twee keer per dag vinden de Gallery Selected Shows plaats, waar de nieuwste dames- en herentrends voor herfst/winter 2020/21 worden getoond van alle zones (COMFORT, PREMIUM, CONTEMPORARY en URBAN).

De twee grote cateringzones bevinden zich nu in de ‘Alte Federnfabrik’, de thuisbasis van de COMFORT ZONE, en in de ‘Kaltstahlhalle’, waar de PREMIUM ZONE ook te vinden is. Dankzij de twee ingangen, ingang I voor het ‘Altes Kesselhaus’ en ingang II tussen de ‘Blankstahlhalle’ en ‘Edelstahlhalle’, hoeven bezoekers niet zulke lange afstanden te lopen. Er is een extra registratieloket bij de KIDS’ ZONE in de ‘Rohstahlhalle’. Dit loket biedt directe toegang naar de shuttlepunten die de showrooms, luchthaven, treinstation en partnerhotels verbinden, welke het bezoekers gemakkelijker maken om zich te verplaatsen. De ‘Alte Schmiedehallen’ en ‘Halle am Wasserturm’ staan paraat voor de verschillende nieuwe merken in de CONTEMPORARY ZONE. In de URBAN ZONE, met zijn eigen, gescheiden ruimte, presenteren bekendere exposanten hun collecties.

Naast bovenstaande zones presenteert Gallery SHOES diverse side events relevant voor retailers.

Gallery SHOES vindt plaats van 8 tot 10 maart 2020 in Areal Böhler in Düsseldorf, Duitsland.

Meer informatie: gallery-shoes.com

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0