Segmentatiedag accessoires C.A.S.T.

Afgelopen seizoen introduceerde C.A.S.T voor het eerst de segmentdagen die bestaan uit specifieke inkoopdagen voor de segmenten Comfort, Kids, Trends en Sport & Lifestyle. Nieuw dit seizoen is het segment voor Accessoires.

Het inkoopseizoen van C.A.S.T. voor zomer 2019 start op 5 augustus met de segment dag Sport & Lifestyle. Deze dag ligt de focus op alle sportmerken uit het C.A.S.T. centrum. Naast de vaste exposanten biedt C.A.S.T. ook een beursvloer van ruim 800m2 aan gastexposanten die een specifiek segment vertegenwoordigen.

CAST organiseert segmentdagen voor Kids op 12 augustus, Trends op 19 augustus, Comfort op 9 september en Accessoires op 16 september. Tijdens de segmentdagen ligt de focus op één specifiek segment voor schoenen-, sport- of modewinkels. Op deze manier brengen de merken en leveranciers een specifiek segment voor uw winkel.

Naast de segmentatiedagen vindt de driedaagse beurs Buy & Bloom plaats van 25 tot en met 27 augustus plaats en zijn er reguliere inkoopdagen op maandag, dinsdag en donderdag. Meer informatie over specifieke data en exposanten vindt u op www.cast.nl.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0