Shoe Show & Leather Days en Shoes4Addicts op Trade Mart Brussels

Zondag 23 en maandag 24 augustus zullen de exposanten tijdens de Shoe Show & Leather Days in Trade Mart Brussels de nieuwe schoenen- en lederwarencollecties presenteren. In het verlengde daarvan vindt zondag 6 en maandag 7 september het Shoes4Addicts event plaats, waar de detailhandel terecht kan voor het kiezen van hun nieuwe collecties. Een aantal exposanten wacht echter de start van het nieuwe seizoen niet af en geeft al een voorbeschouwing vanaf 10 augustus.

Tijdens de Shoe Show & Leather Days en Shoes4Addicts breiden vijftien exposanten het aanbod uit door hun merken voor te stellen in de zaal Brighton. Dit seizoen verwelkomt Trade Mart Brussels enkele nieuwe exposanten: Pindière France, Upanuzi (Mc Gregor footwear, J Fabian Copenhagen, Gardenia Copenhagen), en L.W.A. Groep met onder meer het merk Lafuma. Ganter Shoes en Rojo verhuizen vanaf dit seizoen naar een gloednieuwe showroom.

Naast de talrijke evenementen, zijn de exposanten bijna iedere dag aanwezig in hun showroom om er hun klanten te ontvangen. De lederwarenexposanten verwelkomen klanten iedere maandag in hun showroom.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0