SIXBAGS® lanceert duurzame draagtas voor Schiphol

Beeld: SIXBAGS®

Het Nederlandse sustainable merk SIXBAGS® lanceert half september een eerste collectie duurzame ‘shopper’ tassen van gerecyclede PET flessen speciaal voor het winkelend publiek op Schiphol. SIXBAGS® houdt zich bezig met het ontwikkelen van kwalitatief goede en betrouwbare tassen met sterke designs gemaakt van gerecycled plastic (rPET). Het motto van SIXBAGS® is: “We make plastic waste awesome”.

SIXBAGS® heeft een speciale art-collectie draagtassen ontwikkeld voor Schiphol Airport Retail met de werken van de Nederlandse meesters Van Gogh en Vermeer erop. De tassen zijn gemaakt van circa zes PET flessen en zijn op zes manieren te dragen, met als doel dat mensen zo lang mogelijk plezier kunnen hebben van hun SIXBAGS®. De tassen worden tijdens de Golden Weeks op Schiphol gelanceerd. Klanten krijgen de SIXBAGS-draagtas gratis bij een minimale besteding van € 75,- in alle aangesloten ‘duty free’ winkels van Schiphol Airport Retail.

“Schiphol Airport Retail heeft nu de première met de SIXBAGS® tassen, maar het is de bedoeling dat andere merken en bedrijven zich ook gaan aansluiten. Achter de schermen zijn wij druk bezig met het enthousiast maken van bedrijven om met elkaar de ‘plasticsoep’ op te ruimen. Gerecycled plastic speelt een steeds belangrijke rol in het verduurzamen van onze wereld. Wij hebben de overtuiging dat als je iets wil bereiken, het ook leuk moet zijn. Daarom willen we de wereld schoner maken op een leuke manier. Dit is onze missie: #bagsonamission,” aldus oprichter Arjen de Bruijne. “Wij willen de wereld een stukje schoner maken en laten zien dat wij een duurzaam alternatief kunnen bieden, door kwalitatief sterke tassen met mooie prints en merkuitingen te maken van hergebruikt plastic dat uit de oceaan is gevist.”

Meer informatie vindt u op www.sixbags.com.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0