Smati nieuw bij Croon & Croon Design

SMATI2  Sinds 1 november 2015 voert Croon & Croon Design uit Gorinchem het merk Smati Creative Umbrella in de Benelux. “Het merk is onderdeel van de SUSINO Group, een belangrijke speler op het gebied van paraplu’s en parasols”, aldus Ingrid Dullaart van Croon & Croon Design. “Sinds 2010 behoort de groep tot de wereldtop, met een jaaromzet van 50 miljoen euro, 2500 mensen in dienst, 7 filialen in Europa en distributie in 128 landen met een jaarlijkse productie van 20 miljoen parasols. De activiteiten van het bedrijf worden geëxploiteerd door SUSINO Frankrijk, opgericht in 2008 en gevestigd in Le Blanc Mensil, waar een enthousiast team van ontwerpers, kwaliteitscontroleurs en logistiek medewerkers de producten ontwikkelen.”

“Het merk heeft kwaliteit en garantie hoog in het vaandel staan. SUSINO Frankrijk versterkte daarom de kwaliteitscontrole van de producten van ontwerp tot en met ontwikkeling, in overeenstemming met de normen van de Europese Unie en in samenwerking met smatiSGS, een wereldleider in audit, controle, inspecties, tests en certificeringen. Daarnaast beschikt het merk over de certificering ISO 9000 Quality Management Systems, en UKAS (United Kingdom Accreditation Service). Bovendien geven ze een jaar lang garantie op windresistentie voor alle paraplu’s”, aldus Dullaart.

“De Smati-paraplu’s hebben een sterk polyester doek, 8 of 12 fiber baleinen en een rubberen handvat. De modellen zijn windresistent en hebben allen een verkoopprijs onder de 25 euro. Smati biedt unieke paraplu-ontwerpen voor mannen, vrouwen en kids, in diverse uitvoeringen, zoals inklapbaar, transparant, in unikleur of met een mooie print.”

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0