Stijlwerelden tijdens Ambiente 24+

Stijlwerelden tijdens Ambiente 24+

Ambiente heeft tot doel internationale stijlen in de sector van consumentengoederen te weerspiegelen. Om dit te bereiken heeft Messe Frankfurt het trendbureau bora.herke.palmisano opdracht gegeven om de vormen, kleuren en materialen te onderzoeken die wereldwijd consumenten zullen inspireren. Drie trends worden gepresenteerd met producten van exposanten in de Trend Area in de foyer van Hal 4.1 van 26 tot 30 januari 2024.

Tijdens de aankomende Ambiente Trends 24+ zijn er drie stijlwerelden gedefinieerd: AURA OF PROGRESS_visionary + elemental, QUALITY OF SILENCE_pure + familiar en SPIRIT OF CRAFT_bold + poetical. Ambiente Trends 24+ streeft ernaar een visionaire sfeer te creëren en duurzaamheid te bevorderen. Door middel van materiaalonderzoek wordt gepoogd de mogelijkheden voor recycling te verbeteren en zijn er esthetische oplossingen ontwikkeld.

De drie belangrijkste stijlwerelden volgens Ambiente zijn als volgt:

AURA OF PROGRESS_visionair + elementair brengt ogenschijnlijk tegenstrijdige elementen samen: primitieve kracht ontmoet futurisme, archaïsch ontmoet hyperinnovatie.
QUALITY OF SILENCE_pure + familiar houdt rekening met de groeiende behoefte aan rust, duidelijkheid en een menselijke leefomgeving.
SPIRIT OF CRAFT_bold + poetical brengt de diversiteit van ambacht in focus en combineert deze in expressieve combinaties

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0