Style & Dress beter bezocht dan vorig jaar

“De Style & Dress is goed verlopen”, zegt Natascha van Ree van Euretco Fashion. “We organiseerden de beurs voor de vijfde keer in het World Fashion Centre in Amsterdam. Deze locatie is voor de bezoekende ondernemers en leveranciers zeer efficiënt. Leveranciers hebben vaak van tevoren afspraken met de ondernemers gemaakt, en de ondernemers, die vaak ter plekke orderen, vinden het fijn dat ze ook in het gebouw nog leveranciers kunnen bezoeken.

De Style & Dress werd voor het zomerseizoen goed bezocht. “Natuurlijk zien we op de augustus-editie altijd minder bezoekers dan in februari, maar het bezoekersaantal lag toch een fractie hoger dan de opkomst van augustus vorig jaar”, aldus Van Ree. “Opvallend was dat het aantal bezoekende ondernemingen die níet bij Euretco aangesloten zijn ruim 15 procent hoger lag dan vorig jaar. Steeds meer niet-Euretco leden weten ons te vinden.”

Volgens Van Ree is het inkoopseizoen lekker op gang. “Er werd veel voor ingekocht, maar er werden ook veel korte-termijnorders geschreven. Onze eigen private labels zijn ook erg goed verkocht. Al met al zijn we blij.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0