Succesvolle editie van Trendz Voorjaar 2020

Beursorganisator Easyfairs kijkt met veel enthousiasme terug op Trendz Voorjaar, meldt de organisator in een persbericht. De editie op 12, 13 en 14 januari 2020 trok duizenden retailers naar Evenementenhal Gorinchem. Zij zagen een naar eigen zeggen omvangrijke beursvloer die voor het eerst uitgebreid was naar de nieuwe bovenverdieping. Vorig jaar werd deze nieuwe beurshal al geïntroduceerd tijdens Trendz Najaar en nu was het de beurt aan Trendz Voorjaar. Ook telde de beursvloer zo’n 70 nieuwe exposanten, waardoor bezoekers volgens de beursorganisatie aangenaam verrast werden door verschillende nieuwe merken.

“Het was een fantastische editie van Trendz”, zegt Mascha de Bruin, Event Manager van Trendz. “De beurs stond er prachtig bij, met dank aan onze exposanten. Er waren ontzettend veel exposanten die extra groot hadden uitgepakt, en als je dat combineert met de fantastische, nieuwe voorjaarsproducten die hier werden gepresenteerd, dan straalde de beursvloer van voor tot achter. Waar wij enorm blij mee zijn is de kwaliteit van de bezoekers. Die is enorm toegenomen, wij durven wel te stellen: die was beter dan ooit! Waar voorheen die kwaliteit op de zondag soms wat lager lag, was dat nu niet het geval. Dat werd gewaardeerd door onze exposanten. Verder was de koopkracht goed terug te zien tijdens de beurs, bezoekers waren erg kooplustig.”

Tijdens deze editie werd onder meer de smartbadge technologie geïntroduceerd. Bij binnenkomst ontvingen alle bezoekers een badge waarin een speciale chip is verwerkt: de smartbadge. Met deze badge kon de bezoeker exposantenstands scannen waarin hij of zijn geïnteresseerd is en graag meer informatie wil ontvangen. Na afloop van het beursbezoek ontving de bezoeker een e-mail met daarin de informatie van alle exposanten die hij of zij gescand heeft.

De eerstvolgende editie van Trendz is Trendz Najaar op zondag 23, maandag 24 en dinsdag 25 augustus 2020 in Evenementenhal Gorinchem. Voor deze editie is de beursvloer al aanzienlijk volgeboekt, waarbij opnieuw de vernieuwde bovenverdieping wordt ingezet.

Meer informatie: www.trendz-najaar.nl

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0