Succesvolle Trendz Najaar

 In Businessnieuws

De inkoopbeurs Trendz Najaar is op 22, 23 en 24 augustus bezocht door 5.508 professionals. Dat zijn bijna tweeduizend bezoekers meer dan de vorige editie van Trendz Najaar in 2020. Ook het exposantenaantal was flink gegroeid ten opzichte van een jaar eerder: van 87 naar 163 exposanten, waardoor de volledige beurshal op de begane grond volgeboekt was. “Wij zijn zo ongelofelijk enthousiast! Na zo’n lange tijd zonder beurs is het leuk en spannend tegelijk om de eerste in Nederland te zijn. Na drie dagen beurs kunnen we niets anders zeggen dan dat we meer dan tevreden zijn. We zijn weer hard op weg om terug te keren naar de aantallen van voor corona”, zegt Mascha de Bruin namens Trendz.

De Bruin: “Dit jaar waren alle ogen op ons gericht, omdat iedereen razend benieuwd was hoe de eerste zakenbeurs in Nederlands sinds lange tijd zou gaan verlopen. Met bijna 2.000 bezoekers meer, en een verdubbeling van exposantenaantallen ten opzichte van najaar 2020 is deze vuurdoop geslaagd. Want zo voelde het toch wel. Na zo’n lange pauze is het weer even wennen en aftasten, maar eigenlijk verliep alles misschien nog wel beter dan voor corona. Exposanten en bezoekers hadden zich goed voorbereid, daar zijn wij hen zeer dankbaar voor. En de geluiden tijdens, maar ook nu na beurs zijn positief.”

Die positieve geluiden zijn te danken aan de bezoeker die Trendz Najaar bezocht en het aantal bezoekers dat Trendz voor het eerst heeft bezocht. “We zagen net als vorig jaar dat mensen die nu Trendz bezoeken, dat heel bewust en doelgericht doen. Hierdoor hebben onze exposanten goed zaken gedaan, waarbij onze bezoekers konden profiteren van een volgeboekte beurshal op de begane grond met een veelzijdig assortiment. Daarnaast werd onze full service formule met een gratis hapje en een drankje weer erg gewaardeerd. Daarmee blijven we ons onderscheiden en behouden we het gemoedelijke en gastvrije karakter waar Trendz bekend om staat”, aldus De Bruin. “We zijn blij dat het nu weer mogelijk is en met deze succesvolle editie in ons achterhoofd, gaan we met veel vertrouwen door naar onze voorjaarseditie van Trendz die gepland staat op 9, 10 en 11 januari 2022 in Gorinchem.”

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0