Tassenmerk ZEBRA overgenomen door Dugros

Sinds deze maand is Dugros de nieuwe eigenaar van ZEBRA, een merk in trendy tassen voor kinderen en dames. Volgens beide partijen is er sprake van ‘veel vertrouwen’. Na twaalf jaar draagt Chantal Slegers, oprichtster van ZEBRA, het merk over aan Dugros. De reden? De gezondheid van zowel haar man als haarzelf. “De keuze om ons merk te verkopen is er niet een van vandaag op morgen. ZEBRA is in de afgelopen jaren echt mijn kindje geworden. Toch voelt het goed. Met trots geef ik ZEBRA in handen van Dugros, omdat ik weet dat het merk onder hun dak door kan groeien.” Naast een nieuwe eigenaar, verandert er voor de klanten niets. “ZEBRA blijft ZEBRA en zal alleen maar groeien, is mijn verwachting.”

Voor Dugros biedt de overname van Zebra een unieke kans om haar merkenportefeuille uit te breiden. Dugros vindt het belangrijk om de continuïteit van het merk te waarborgen. De ondernemer ziet wel kansen. “In ZEBRA zit té veel potentie om de verkoop tot Nederland te beperken. We kijken nu waar internationaal kansen liggen voor ZEBRA.” Slegers heeft veel vertrouwen in de nieuwe eigenaar. “Onze manier van ondernemen heeft veel overeenkomsten, kwamen we al snel achter. Een no-nonsens cultuur en door hard werken groot geworden.”

Voorlopig kunnen retailers het merk nog niet inkopen bij Dugros. Vertegenwoordiger Lisa, volgens Chantal ‘het gezicht van ZEBRA’, blijft het aanspreekpunt voor klanten.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0