Trademart Brussels bestaat 40 jaar

Trade Mart Brussels viert dit jaar zijn veertigjarig bestaan. “Dit permanente handelscentrum is al vier decennia dé plek voor de detailhandelaars die up-to-date willen blijven over de trends”, aldus de organisatie.

General manager René Annaert en business unit manager Stephan Buelens zijn enthousiast over het komende jubileum: “Wij kijken uit naar 2015, waarin we ons jubileum op verschillende manieren vieren. Belangrijk voor onze klanten is dat we blijven investeren in het gebouw en kiezen voor duurzaamheid. Uiteraard  blijven we onze bestaande sectoren ondersteunen. Verder bouwen we aan uitbreiding binnen aanverwante sectoren zoals lingerie, sieraden en horloges en doen we research naar nieuwe sectoren. In de afgelopen veertig jaar heeft de service aan onze klanten altijd centraal gestaan. Dat blijft ons focuspunt in de komende jaren.”

De Trade Mart is een permanent centrum voor professionelen uit de mode en binnenhuisinrichting, gelegen in het hart van Europa. Het centrum functioneert niet alleen als uitstalraam voor nationale en internationale trends. Door verschillende segmenten onder een dak te brengen heeft het ook een functie van kruisbestuiving en uitwisseling. In totaal biedt de Trade Mart ruimte aan meer dan tweeduizend merken. In 2014 nam het centrum 51 nieuwe merken op.

www.trademart.be

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0