Trendz Najaar 2020: ‘Klaar om retailers te verwelkomen’

De inkoopbeurs Trendz Najaar in Evenementenhal Gorinchem zal op 20, 21 en 22 september haar deuren te openen. Het deelnemersveld bestaat uit meer dan tachtig showrooms op het gebied van home decoratie en lifestyle. Een iets kleinere editie dan andere jaren vanwege Covid-19, maar wel met de gebruikelijke diversiteit. “Dit biedt ons de mogelijkheid om de beurs ruimer op te zetten, zodat bezoekers op veilige afstand inkopen kunnen doen, inspiratie opdoen en bestaande en nieuwe relaties kunnen spreken”, zegt Mascha de Bruin namens Trendz.

Veel belangstelling
Uit de voorlopige bezoekersregistraties blijkt dat er veel belangstelling is onder retailers om Trendz Najaar te bezoeken. De Bruin: “Dat doet ons en de exposanten natuurlijk erg goed. In de afgelopen maanden is hard gewerkt om de beurs door te laten gaan met inachtneming van de Covid-19 maatregelen. Alle denkbare protocollen staan klaar, waarbij de veiligheid van alle betrokkenen onze topprioriteit heeft. In de afgelopen maanden voelen wij ons enorm gesteund door het vertrouwen en de betrokkenheid van onze deelnemers. Nu onze trouwe bezoekers ook hun belangstelling tonen, ligt niets meer in de weg voor een succesvolle editie.”

Smart Badge
Retailers die Trendz Najaar 2020 willen bezoeken dienen zich vooraf te registeren, registratie op het event zelf is niet langer mogelijk. Bezoekers kiezen hierbij voor een specifieke dag en tijdsperiode. Iedere bezoeker ontvangt bij binnenkomst een Smart Badge. Met deze badge kan de bezoeker op een veilige manier product- en bedrijfsinformatie opvragen van deelnemers door de readers op de stands van de deelnemers te scannen. “Er zijn maandenlang geen beurzen of events geweest, zo ook voor de retailers. In de afgelopen periode merken we dat het vertrouwen en de bereidheid om elkaar weer face-to-face te ontmoeten aan het toenemen is. Daarom kunnen we niet wachten om Trendz Najaar te openen. Met dank aan onze deelnemers, partners en sprekers staat er een fantastische beurs. Wij zijn er klaar voor!”, besluit De Bruin.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0