&Trendz Voorjaar Gorinchem groeit door

&TRendzInkoopevenement &Trendz Voorjaar in Gorinchem breidt op 15, 16 en 17 januari 2017 uit naar de galerij op de bovenverdieping. De reden? Volgens de organisatie loopt het storm met de inschrijvingen. “Al meer dan tweehonderd exposanten hebben zich ingeschreven. Hierdoor raakte de begane grond in sneltreinvaart uitverkocht.”

 

De komende editie van &Trendz Voorjaar telt ook twee nieuwe concepten: een Expositie Kar en Etalage. Beide concepten zijn geheel naar eigen wens in te richten door exposanten en spelen een prominente rol op de eerste etage (galerij) bij het al bestaande concept: &Trendz Fresh. “Deze nieuwe concepten bieden (startende en hippe) bedrijven de kans om zich op een unieke manier te laten zien”, zegt de organisatie. “Maar ook bestaande exposanten kunnen hieraan deelnemen om hun exposure op de beursvloer te vergroten. Door de uitbreiding naar de bovengalerij kan er ook een groot bezoekersrestaurant gerealiseerd worden.”

Vorig jaar kwamen bijna 10.000 belangstellenden op &Trendz Gorinchem af. “De groei van &Trendz zet zich in 2017 door. Daarbij neemt de internationale interesse voor de beurs toe”, aldus Anita Vogelzang namens &Trendz. “Steeds meer bezoekers uit de Benelux, Duitsland en verdere omstreken komen op het inkoopmoment af. Voor exposanten biedt dit de kans hun afzetmarkt te vergroten.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0