TruBlue: ‘Discover. Live. True’

– Advertorial – 

Nieuw in de Benelux is rugtassenmerk TruBlue. Het label vindt zijn oorsprong in Canada. Daar legt TruBlue sinds een aantal jaar de hand aan unieke tassen waarmee consumenten de wereld kunnen ontdekken. De enthousiaste gebruikers van TruBlue spelen een rol in het ontwerpproces; elk design wordt op hún wensen gebaseerd.

Dit resulteert in twee, stijlvolle modellen; ‘The Original’ en ‘The Original+’ Beide tassen zijn licht van gewicht, comfortabel, gemaakt van sterk canvas, voorzien van subtiele details en beschikbaar in veel verschillende kleuren. De rugzakken hebben een groot opbergvak, een laptopvak tot 15,6 inch, een handige trekkoordsluiting, snelle drukknopen en meer. Bij ‘The Original+’ is de tas nog luxer uitgevoerd, met leren riempjes, een leren handvat en een metalen logo.

Succesvol

TruBlue’s CEO Rob Sprumont is trots op de eerste stappen die zijn label in de Benelux heeft gezet. “TruBlue is al succesvol in onze thuismarkt Canada. Het is geweldig om nu richting Europa uit te breiden. De eerste reacties en reviews vanuit de Benelux zijn overweldigend. Consumenten zijn zeer te spreken over onze veelzijdige designs. We hopen ons aantal verkooppunten hier de komende tijd te vergroten via TruBlue Europe, waar Johan de Windt de contactpersoon is”, aldus Sprumont. “Voor de Benelux staat voor het einde van het jaar nog iets nieuws op het programma; de introductie van het nieuwe model: The Patriot. Stay Tuned!”

Meer informatie: 

TruBlue Europe
Johan de Windt / Sales Director
+31(0)85-0606201
johan@trublue1987.com
https://eu.trublue1987.com
Schiekade 95b / 3033 BE / Rotterdam

TruBlue Europe is voorraadhoudend in Nederland.

 

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0