Twee nieuwe medewerkers bij Bag in Business

Thomas Tervoort heeft kortgeleden twee nieuwe medewerkers toe aan zijn team toegevoegd: Monique van Eldik en Mascha van der Beek.

Monique van Eldik deed ervaring op in de fashion en accessoiresbranche en kwam via haar netwerk in contact met Thomas Tervoort. Hij vroeg haar voor een commerciële salessupportfunctie bij Bag in Business.  De mogelijkheid van zakelijke en persoonlijke groei en veel eigen initiatief te mogen nemen deed haar beslissen deze uitdaging aan te gaan. Als deelgenoot van een nieuw team met veel potentiële merken.

Met haar overstap naar Bag in Business keert Mascha van der Beek na drie jaar terug in de lederwarenbranche. Zij gaat de uitdaging aan om bij Pack your Bag de distributiepunten verder uit te breiden voor Urban Junk en The Pack Society. Twee merken die volgens haar veel potentie hebben. Haar beweegredenen zijn voornamelijk om een onderscheidend product te brengen voor die consument die op zoek is naar iets nieuws. En om een bijdrage te kunnen leveren aan de distributie van merken die in beweging zijn en blijven.

Bag in Business

V.l.n.r. Monique, Thomas en Mascha

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0