Update najaarseditie Trendz 2023

Update najaarseditie Trendz 2023

Het inspiratie- en inkoopevent Trendz heeft een update onthuld in aanloop naar de komende najaarseditie die gepland staat op 27, 28 en 29 augustus 2023 in Evenementenhal Gorinchem. De organisatie maakt bekend dat er een trendpresentatie in samenwerking met TopInterieurOntwerpers plaats gaat vinden met het aanbod in home deco & lifestyle dat te vinden is op vakevent. Daarnaast heeft de huisstijl van Trendz een upgrade gekregen.

De verandering van huisstijl is niet alleen zichtbaar in het beeldmateriaal en promotionele uitingen, maar zal ook doorschemeren tijdens het gehele vakevent. De Bruin: “Deze nieuwe look & feel sluit perfect aan bij de koers die wij willen gaan varen met Trendz voor de toekomst, waarbij we meer dan ooit de laatste trends in de schijnwerpers willen zetten en een inspirerende omgeving willen creëren voor onze bezoekers én exposanten.”

De najaarseditie van Trendz is op zondag 27 augustus te bezoeken van 10.00 – 17.00 uur, op maandag 28 augustus van 10.00 tot 22.00 uur en op dinsdag 29 augustus van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie: www.trendzvakbeurzen.nl.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0