Update over ILM Summerstyles

ILM, de vakbeurs voor lederwaren en reisbagage, is volledig volgeboekt. Van 7 tot en met 9 september opent ILM Summerstyles de deuren in Offenbach, waar 300 exposanten uit 25 landen hun collecties lederen producten, reisbagage, schoolitems, paraplu’s en modeaccessoires voor zomer 2020 tonen. De beurz was zo vol dat de organisatie sommige merken nee moest verkopen: “Helaas zitten we zodanig vol dat we niet iedereen een plek konden bieden,” meldde Arnd Hinrich Kappe, managing director van de beurs in Offenbach, tot zijn spijt.

Exposanten en bezoekers van de beurs, die dit keer voor de 151ste keer plaatsvindt, kunnen zich opmaken voor spannende nevenactiviteiten tijdens de ILM awards ceremonie op 7 September.

Zoals altijd zal de ILM een indrukwekkend en zorgvuldig samengesteld programma presenteren. De shows zijn volledig herontworpen. Het nieuwe motto ‘Runway’, focust zich meer op het product zelf. Tassen, koffers en accessoires worden stijlvol gepresenteerd passend bij de merkbeleving van de verschillende merken. De indeling in de segmenten ‘Bag World’ en ‘Travel World’ is onveranderd en biedt kopers de mogelijkheid bij het plaatsen van bestellingen. Daarnaast worden diverse onderwerpen aangehaald die van belang zijn voor de handel, zoals marketing en trends.

Maar de ILM biedt ook volop gelegenheid voor persoonlijke contacten, wat vooral belangrijk is in dit digitale tijdperk. Op zondagavond kunnen exposanten en bezoekers in een ontspannen sfeer netwerken op de ‘After Work Party’ in de foyer van de beurs.

ILM Summerstyles verwacht ongeveer 6000 bezoekers uit meer dan 50 landen worden. Het aantal kopers uit de textiel- en schoenenindustrie heeft in de afgelopen jaren een bijzonder sterke groei doorgemaakt. Over de hele wereld wordt het ILM gezien als een betrouwbare, internationale orderbeurs en is ILM een populaire ontmoetingsplaats voor de branche.

De catalogus kan vanaf twee weken voor de start van de beurs gratis besteld worden. Meer informatie over tijden en tickets vindt u op www.ilm-offenbach.de.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0