Van Os opent filiaal in Westfield Mall of the Netherlands

Zaterdag 5 oktober opende van Os tassen en koffers een nieuw filiaal in de toekomstige Westfield Mall of the Netherlands. Het is het dertigste filiaal van de tassen- en kofferretailer. “Zo’n groot en mooi winkelcentrum met veel diversiteit voor de klant, daar wil je onderdeel van uitmaken,” aldus Hein van Os, directeur van Van Os. De nieuwe winkel beslaat ruim 128 m2. Met de nieuwe winkel wil Van Os vooral de bereikbaarheid verbeteren en dichterbij de klanten komen te staan, zo legt van Os uit: “Westfield Mall of the Netherlands is qua ligging een spin in het web en daardoor perfect bereikbaar vanuit verschillende grote steden in de randstad. Met de nieuwe vestiging kunnen wij onze klanten nog beter bedienen.”

Dit jaar is een jubileumjaar voor Van Os en viert de zaak haar 90-jarig bestaan. Het eerste filiaal, een lederwarenzaak, werd in 1929 geopend in Rotterdam aan de Beijerlandselaan. De retailer heeft vandaag de dag dertig winkels, verspreid over heel Nederland.

In januari 2020 opent Westfield Mall of the Netherlands officieel haar deuren. Naast 280 winkels en 45 eetgelegenheden zullen ook een bioscoop en een foodmarkt gesitueerd zijn in het nieuwe centrum. Unibail-Rodamco-Westfield investeert meer dan € 590 miljoen in de realisatie van de plannen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0