Vanaf aanstaande zondag: ISLN in C.A.S.T.

islnKomende zondag 28 augustus is het weer tijd voor de ISLN bij C.A.S.T. in Nieuwegein. Tot en met dinsdag 30 augustus staan vaste aanbieders én gastexposanten er klaar om hun nieuwste schoenen- en lederwarencollecties aan geïnteresseerden uit de branche te tonen. Tijdens deze editie wordt het huidige aanbod van C.A.S.T. aangevuld met ruim honderd merken van gastexposanten. Zo zijn onder meer B AMSTERDAM, Bulaggi, Burkely, Chabo Bags, Mywalit, en Voi Leather Design aanwezig.

De gastexposanten staan voor het eerst ook op niveau 1 van C.A.S.T.. In showroom 212 en in de lange gang tussen de showroom van A&A Niesten en GIGA. Deze gang werd speciaal ingericht voor starters en kleine ondernemingen. Daarnaast staan er gastexposanten in het aangrenzende Fletcher Hotel op niveau 0 en 1 en op niveau 2 van C.A.S.T. Hier staan stands rondom de balustrade, waar de focus op (klein)lederwaren en accessoires ligt. Het totale aanbod aan vaste- en gastexposanten is op de website van C.A.S.T. te vinden.

Lezingen

Ook tijdens de komende ISLN-editie kunnen geïnteresseerden zich weer laten inspireren door presentaties van branchekenners. Zo geeft Ad van Antwerpen van ADEKWAAD op maandag 29 augustus een lezing over de kracht van de fysieke winkel. Volgens Van Antwerpen is de fysieke winkel geen ouderwets en uitstervend alternatief voor online shoppen, maar juist het kloppende hart van de retail in Nederland. “Er is volop bestaansrecht voor de fysieke winkel, zelfs zonder webshop of flitsende omni-channelstrategie”, ze stelt hij. “De winkelstraat wordt weer het domein van echte ondernemers die juist nu het lef en de visie hebben om echt te vernieuwen of juist vast durven houden aan “ouderwetse” klantgerichtheid.”

Op diezelfde maandag laat schoenontwerpster en docente aan de Dutch Shoe Academy Liesel Swart met haar studenten de kunst van het schoenmaken zien; van ontwerp tot eindresultaat. Met verrassende materialen als kwallenleer, bananenleer en stof toont zij de fijnste kneepjes van het designproces.

Voor meer informatie over de ISLN, inclusief een uitgebreid overzicht van de aanwezige vaste- en gastexposanten kunt u terecht op de website van C.A.S.T.

 

 

 

 

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0