V&D vernieuwt website

V&D heeft een nieuwe website. De site is zowel aan de voorkant als in de backend volledig vernieuwd. De vernieuwing was volgens de warenhuisketen nodig omwille van efficiency en kostenvoordelen. Daarnaast wil V&D met de site, die nu volledig responsive is voor alle mobiele devices, beter inspelen op wensen van klanten.

De afbeeldingen op de site worden groter weergegeven. Bovendien zien bezoekers bij hun oriëntatieproces uitgebreidere productinformatie. Extra informatie over artikelen, zoals beschikbare kleuren en maten, zijn direct te raadplegen. Bovendien kunnen klanten een gewenst artikel op een persoonlijke verlanglijst plaatsen. Verder toont de website bijpassende artikelen en producten die andere klanten kochten.

De site is voorzien van een nieuw order managementsysteem. Daarmee verwacht V&D orders en retouren van klanten en van en naar de vestigingen beter te kunnen managen. Daarmee is het systeem een belangrijke ontwikkeling in toekomstige bestel- en leveringsmogelijkheden van V&D.

v&d

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0