VentureHills brengt Wolffepack naar Nederland

WolffepackDe Wolffepack is een nieuwe rugzak die met een paar eenvoudige handelingen naar voren te halen is zonder hem af te doen. David Wolffe bedacht de Wolffepack nadat hij op familie-uitjes steeds iets uit een rugzak moest halen, die daarbij alsmaar op de grond viel. ‘Dat moet anders kunnen’, dacht de ontwerper. Hij haalde via crowdfundingsplatform Kickstarter het geld bijeen om zijn conceptmodellen te ontwikkelen. Het definitieve ontwerp is inmiddels in Amerika en Engeland verkrijgbaar en won dit jaar een Good Design Award in de categorie persoonlijke accessoires.

In Nederland brengt VentureHills de rugzak op de markt. Volgens Marnix Groot Koerkamp van het Rotterdamse bedrijf kun je met de Wolffepack veel makkelijker bij je spullen en is de tas een stuk veiliger omdat hij gemakkelijk naar voren te halen en te dragen is. Hij ziet niet alleen mogelijkheden voor reizen, maar ook voor werk en studie. Daarnaast kunnen volgens hem fotografen en andere vakmensen met dure apparatuur hun spullen op een veilige manier met zich meedragen.

Er zijn twee modellen, de Metro met een inhoud van 22 liter en de Escape me teen inhoud van 18 liter. Drie sterke kabels verbinden de tas met het draagharnas. Aan de voorkant zit een handgreep, waarmee de tas losgekoppeld kan worden. Als de tas los zit, swingt de gebruiker hem naar voren om bij de spullen in de tas te komen. De tas kan worden vastgezet aan de voorkant, of met een ruk aan de handgreep weer worden vastgezet op de rug.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0