Volle beursweek van start

Vandaag is in Offenbach de I.L.M. Winter Styles begonnen. Het internationale trend- en orderplatform voor lederwaren heeft als thema ‘More is more’, en dat wordt onder andere weerspiegeld in een wederom compleet volgeboekte beursvleur. Op een oppervlakte van 13.000 vierkante meter tonen de komende dagen zo’n 300 aanbieders hun herfst/wintercollecties 2018-19.

Ook dichter bij huis openen de komende dagen de beurzen hun deuren. Van zondag 4 tot en met donderdag 8 maart zijn in C.A.S.T. Nieuwegein tijdens Buy&Bloom de showrooms van vaste exposanten open voor bezoekers. Van 4 tot en met 6 maart zijn op niveau 1 tevens tientallen gastexposanten te bezoeken.

In Trade Mart Brussel vindt op 4 en 5 maart Walk & Match plaats: De gelegenheid om vertrouwde of nieuwe leveranciers in het centrum te bezoeken, orders te plaatsen of vervolgafspraken in te plannen.

En ten slotte start op 4 maart in de Jaarbeurs in Utrecht de Voorjaarsbeurs Trade Mart. Tot en met dinsdag 6 maart kunnen bezoekers terecht in Fashion World, Kitchen & Dining en Kids Universe voor de nieuwste collecties.

Bekijk voor de volledige beursagenda onze website.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0