Voorjaarbeurs 2015 van start in totaal vernieuwde Trade Mart Utrecht

Op 8 tot en met 10 maart vindt de voorjaarsbeurs plaats in de totaal vernieuwde en heringerichte Trade Mart in Utrecht. Het permanente handelscentrum van de Jaarbeurs is met de totale metamorfose een nieuwe weg ingeslagen en wordt tijdens de Voorjaarsbeurs feestelijk heropend. Trade Mart stelt zichzelf als doel om inkopers met de juiste leveranciers te verbinden en is een bron van kennis om handel te bevorderen. Het aanbod van de vaste deelnemers en de  151 gastexposanten wordt overzichtelijk gepresenteerd in specifieke segmenten, verdeeld over vijf etages van het Beatrixgebouw.

Thema ‘Utrecht’

Thema van de Voorjaarsbeurs is ‘Utrecht’ met als motto ‘Sluit Utrecht in je hart’. “Utrecht is één van de meest veelzijdige retail steden in Nederland. Per etage geven prominente detaillisten uit de Domstad hun collega-winkeliers exclusieve achtergrondinformatie over hun retail successen. Speciaal voor de beursbezoekers heeft de VVV een wandelroute langs de Utrechtse highlights samengesteld met na afloop een heerlijk driegangen diner”, aldus de organisatie.

Trade Mart | Jewels & Watches

Jewels & Watches, de eerste etage van Trade Mart, is het exclusieve domein voor juweliers, goudsmeden, horlogemakers en afficheert zich met recht als het inkoopcentrum voor de juwelier in de Benelux. Het aanbod is en blijft internationaal met Italiaanse merken zoals Rebecca, Pesavento en Diva Gioielli, dat al veertig jaar bekendheid geniet. Regelrechte primeur zijn de sieraden van Daniel Vior – Barcelona. De vaste vloer heeft een kleine 70 deelnemers. De 23 gastexposanten presenteren zich in het compleet volgeboekte PLAZA. Internationale exposanten zijn afkomstig uit Denemarken, Oostenrijk, Duitsland, Engeland, Spanje en België.

Irene van de Laar

Op maandag kunnen bezoekers van Jewels & Watches de voormalig presentatrice, actrice en model Irene van de Laar ontmoeten in de stand van Casa Jewelry, waar zij haar collectie ‘Irene van de Laar by Casa Jewelry’ onder de aandacht brengt. Nog een nieuwe exposant is Christina Jewelry & Watches. Hoofddesigner en eigenaresse van dit Deense horloge- en sieradenbedrijf Christina Hembo is op zondag en maandag aanwezig. Zij ontwierp onder meer de horloges van de koningin en prins van Denemarken. Traditiegetrouw presenteert een zestal goudsmeden op Jewels & Watches hun unieke collecties tegenover de stand van de Federatie Goud en Zilver, een extra omlijsting van het stijlvolle aanbod op deze etage. De lekkere hapjes op de etage worden bereid door chef-kok Armando.

Fashion World

Een van de vernieuwingen op de verbouwde tweede verdieping Fashion World, die een complete metamorfose heeft ondergaan, is een high fashion Plein met hippe accessoires. Trends en ontwikkelingen staan centraal. De beursorganisatie is trots op merken als DRKS, Toscana Pulseras, Loueven en Sundress. Het gevarieerde aanbod is nu onderverdeeld in mode accessoires, horloges, bijoux, fashion, tassen en lederwaren, reisartikelen, bagage en toeleveranciers. Fashion World telt veel nieuwe gastexposanten met direct aan gangpad F op één rij vijf stijlvolle tassen- en lederwarenmerken bij elkaar. Nieuwkomers als vaste exposant zijn Dansk Smykkekunst, My Tutti, Chabo Bags & Priddy.

Het aanbod is primair afgestemd op bezoekers van damesmode- en modezaken, accessoireswinkels en boetieks, tassen-, lederwaren- en bagage speciaalzaken, designers, lifestyle en cross-channel winkels, beauty- en schoonheidssalons, drogisterijen, webwinkels en, niet te vergeten, trendjuweliers.

www.trademartutrecht.nl

Trade Mart

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0