Warenhuis TK Maxx komt naar Arnhem

Retailer TK Maxx opent in het voorjaar van 2020 haar dertiende filiaal. Deze vestiging zal intrek nemen in de binnenstad Arnhem, aan de Roggestraat 32-38. Het oude V&D-pand wordt hiermee nieuw leven ingeblazen. Na eerdere winkelopeningen van de unieke winkelformule in Apeldoorn en Nijmegen, is dit het derde filiaal in de regio. TK Maxx biedt het winkelend publiek van Arnhem een brede selectie aan mode, beauty en homeware artikelen, tot wel 60% goedkoper dan de adviesprijs.

Met het pand aan de Roggestraat komt er netto 1455 m2 aan winkelvloer terug naar Arnhem. Tevens komen er veertig arbeidsplaatsen beschikbaar, waarvoor vanaf vandaag geworven wordt. TK Maxx staat erom bekend deze arbeidsplaatsen zoveel mogelijk in te vullen via het UWV.

TK Maxx is onderdeel van TJX Companies, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in de Verenigde Staten. In Europa valt TK Maxx onder TJX Europe. Verdeeld over het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Duitsland, Oostenrijk en Nederland zijn in Europa inmiddels meer dan 595 winkels geopend.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0